Societat 11/06/2019

Ingressa en un centre psiquiàtric l'acusat de l'incendi mortal a Vilanova i la Geltrú

El detingut és el fill de la víctima i la causa està oberta pels delictes d'assassinat i incendi

Acn
1 min
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra traslladant als jutjats de Vilanova i la Geltrú el detingut

Vilanova i la GeltrúEl jutjat d'instrucció número 9 de Vilanova i la Geltrú ha decidit que s'ingressi en un centre psiquiàtric l'acusat de l'incendi mortal de dissabte en aquest municipi fins que estigui en condicions de declarar. El detingut ha sigut sotmès a una revisió aquest matí per part del forense, que en l'informe ha indicat que no podia explicar la seva versió dels fets. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest cap de setmana el jove, de 21 anys, per la suposada implicació en aquest incendi mortal. El detingut és el fill de la víctima.

Des del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) s'ha informat que quan hi hagi "l'oportuna acreditació mèdica d'estabilització" del jove s'afrontarà la declaració i el tràmit de resolució d'aquesta situació. La causa, de la qual s'ha aixecat el secret de sumari, està oberta pels delictes d'assassinat i incendi.

Els fets es van produir cap a la una del migdia del dissabte, quan es va produir un incendi en un domicili al número 62 de l'avinguda Cubelles, on va morir una persona. Fins al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions de Bombers per extingir el foc, i un cop apagat van localitzar a l'interior el cos sense vida de la víctima. Arran d'aquest fet es va obrir una investigació que va portar a la detenció del jove.

stats