Societat 04/11/2014

Ingressen a presó dos homes acusats de ferir un home en un atracament a l'Hospitalet de Llobregat

Dos menors, també implicats en l'assalt, queden sota la custòdia dels pares. La víctima va haver de ser traslladada en ambulància a l'Hospital de Bellvitge

Acn
2 min

L'Hospitalet de LlobregatEls Mossos d'Esquadra van detenir el passat 26 d'octubre els quatre presumptes autors d'un atracament a un vianant a qui van sostreure la bossa a l'Hospitalet de Llobregat. Es tracta de dos homes de 18 i 19 anys, i dos menors, tots ells de nacionalitat romanesa, que van intimidar i agredir un home perquè els lliurés les seves pertinences. Els Mossos els van poder detenir gràcies a la descripció facilitada per dos testimonis i després de passar a disposició judicial, els dos nois de 18 i 19 anys van ingressar a presó, i els dos menors van quedar en custòdia dels pares per ordre de la fiscalia de menors. Per la seva banda, la víctima va haver de ser traslladada en ambulància a l'Hospital de Bellvitge per ser atesa de les lesions produïdes pels quatre agressors.

Enxampat un home acusat de robar els diners

D'altra banda agents de la comissaria de l'Hospitalet van detenir el passat divendres 30 d'octubre a un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i d'una falta de furt.

Els fets van succeir pel volts de la una del migdia, quan els agents que es trobaven fent tasques de seguretat ciutadana van rebre l'avís que un home havia intimidat amb un ganivet a una dona per sostreure-li diners i que a continuació hauria furtat una cartera de l'interior d'un autobús just al costat on s'havia produït el robatori amb intimidació. Totes dues víctimes van facilitar la descripció del presumpte autor que coincidia exactament.

Poc després dels fets, en una zona pròxima, els mossos van observar un home que coincidia amb la descripció i les dades aportades per les víctimes. L'home va ser detingut. En l'escorcoll al detingut els agents van poder recuperar la cartera i els diners.

stats