Societat 30/04/2019

Investiguen la mort d’un menor a Gavà

Els Mossos estan pendents dels resultats de l'autòpsia

P.e. / J.m.
2 min
El petit descampat que hi ha al davant de la piscina municipal de Can Tintorer, on es va trobar el cos.

BarcelonaUn menor de 17 anys va aparèixer mort ahir al matí darrere d’un institut de Gavà. El noi tenia una ferida d’arma blanca a la zona del pit, però els primers indicis descartaven que fos un homicidi i apuntaven a un suïcidi. El cos es va trobar abans del migdia i els Mossos d’Esquadra estan pendents dels resultats de l’autòpsia per aclarir la causa de la mort. El jove estudiava en un centre educatiu situat a uns 300 metres d’on es va localitzar el seu cos i la notícia va commocionar la població.

El cos sense vida del menor es va trobar uns minuts després de les onze del matí en un petit descampat que hi ha al davant de la piscina municipal de Can Tintorer, on s’accedeix pujant unes escales. El cos era a poca distància del pati de l’Institut Bruguers i al costat d’unes tanques metàl·liques. El noi estudiava al Col·legi Sagrada Família, un centre no gaire lluny de la zona on també treballa el seu pare. Es tracta d’un punt concorregut de la ciutat, perquè al costat del descampat on es va localitzar el cos també hi ha el mercat Mercagavà.

Els fets van colpir els veïns i companys; el jove era prou conegut perquè jugava en un equip esportiu. L’escola on estudiava el menor va oferir assistència psicològica, tant als companys de classe com a la resta de la comunitat educativa. L’Ajuntament de Gavà va traslladar el condol a la família del noi i al seu entorn. També va contactar amb la direcció de l’escola Sagrada Família, on ahir a la tarda hi havia dos agents de la policia local a la porta d’entrada.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va apel·lar “a la prudència davant la difusió dels fets”. En un missatge publicat a les xarxes socials va recordar que el cas està sota investigació policial. Fonts pròximes al cas van insistir ahir que no hi havia senyals de criminalitat en el cos del menor, cosa que feia, d’entrada, que la investigació policial descartés l’opció de l’homicidi. La investigació dels Mossos ara està a l’espera de l’informe de l’autòpsia per concloure del cert com es va produir la mort.

stats