Societat 22/06/2016

Investiguen la mort de tres persones en un bufet d'advocats de Madrid

La policia ha trobat les tres víctimes després d'un incendi al despatx

Efe
1 min
Aixecament d'un dels cossos trobats al bufet d'advocats de Madrid

MadridLa policia investiga la mort de dues dones i un home en un despatx d'advocats del districte d'Usera de Madrid, que s'ha cremat aquest dimecres a la tarda. Segons han informat a Efe fonts policials, els tres cossos presenten signes de violència. Una de les dones mortes ha aparegut degollada, l'altra presentava una contusió al cap i l'home hauria rebut un cop de destral.

Segons han explicat fonts de la investigació a Efe, el propietari del bufet seria un advocat d'origen peruà que va exercir de fiscal al seu país. En el moment del crim no era a les oficines. Les dues dones assassinades eren treballadores del despatx i sospiten que l'home, de nacionalitat equatoriana, seria un client. A hores d'ara la policia no descarta cap hipòtesi i té previst interrogar l'amo del despatx.

Els serveis d'emergències han anat al bufet, situat al número 40 del carrer Marcelo Usera, cap a tres quarts de set de la tarda. Quan han arribat han trobat una paperera cremant i una gran quantitat de fum a les oficines.

En un dels despatxos han localitzat l'home de 42 anys, que encara estava viu. Tot i les maniobres que li han practicat els sanitaris del Samur, ha acabat morint. Les dues dones, d'entre 30 i 35 anys, estaven en una altra dependència. Una de les víctimes ja havia mort quan l'han trobat els serveis d'emergència, que també han intentat reanimar sense èxit la tercera víctima.

stats