Societat 20/10/2013

Ja està obert el registre a 'Gaudir+BCN'

El web de l'Ajuntament permet a l'usuari reservar una entrada gratuïta al Park Güell i visitar alguns equipaments culturals de la ciutat

Ara
1 min

BarcelonaUna setmana abans que es restringeixi l'accés al conjunt monumental del Park Güell, una de les obres de Gaudí més emblemàtiques de la ciutat, l'Ajuntament ha posat en marxa el nou registre previ a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la plaça de Sant Miquel. Qualsevol ciutadà que es registri podrà reservar la seva entrada gratuïta al parc a partir del 25 d'octubre.

Per aconseguir-ho, cal demanar cita prèvia a l'OAC de la plaça de Sant Miquel, on es farà el registre presencial. Set dies després, el ciutadà rebrà un correu electrònic amb un nom d'usuari i una contrasenya amb els quals tindrà accés a la zona d'usuaris del web de la iniciativa 'Gaudir+BCN', que estarà activa a partir del 24 d'octubre.

La resta d'apartats del web, però, ja estan disponibles a dia d'avui, de manera que els usuaris poden entrar-hi per informar-se dels avantatges i propostes que hi poden obtenir. Més enllà de reservar les entrades per al conjunt monumental del Park Güell, els usuaris també podran gaudir d'una visita guiada un cop l'any per un dels equipaments culturals de l'Ajuntament i rebre un butlletí trimestral amb les novetats i propostes culturals.

stats