Societat 26/11/2013

El doctor Joan Massagué, nomenat director de l'Institut Sloan-Kettering

El director adjunt de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona assumirà el nou càrrec a partir de l'1 de gener del 2014

Acn
1 min

Nova YorkEl doctor Joan Massagué, impulsor de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB), ha estat nomenat director de l'Institut l'Sloan-Kettering de Nova York, el centre de recerca contra el càncer del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Massagué assumirà el càrrec a partir de l'1 de gener del 2014. El president i director general del Memorial Sloan-Kettering, Craig B. Thomson, ha destacat la seva feina al capdavant del programa de l'Institut de Biologia Cel·lular i que Massagué és un "científic exemplar" i un "líder internacional" en l'estudi de la metàstasi i dels factors que regulen el creixement de les cèl·lules. En aquest sentit, ha afirmat sentir-se "encantat" que el doctor català es pugui fer càrrec de l'Institut Sloan-Kettering.

Per la seva banda, Massagué ha qualificat com un "honor indescriptible" el seu nomenament per liderar l'Institut Sloan-Kettering i "servir-lo pel seu afany en la lluita contra el càncer". "Tenim molts dels científics més reconeguts i un dels millors programes del país. Espero poder cultivar aquesta rica diversitat de disciplines de recerca amb l'objectiu de treure el màxim profit de la recerca, l'educació i l'atenció als pacients", ha comentat el doctor català.

stats