Societat 22/08/2019

La Jonquera demana a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil que actuin per acabar amb el narcotràfic al municipi

Denuncia que hi ha "multireincidents" que es dediquen a la venda de drogues i a l'ocupació il·legal

Ara
1 min
La Jonquera i el Portús: paisatge després de la batuda

GironaCrit d'ajuda de l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, per combatre la venda de drogues al municipi. Segons denuncia en un comunicat, en les últimes setmanes, "multireincidents que es dediquen a la venda de droga" han sigut els autors de diversos aldarulls i, a més, "són responsables d'ocupacions il·legals d'habitatges de la vila". Per això, durant una reunió mantinguda aquest dimecres, va demanar al subdelegat del govern espanyol, Albert Bramon, que "el Cos Nacional de Policia, dins les seves competències d'estrangeria, actuï amb contundència per vetllar per la integritat dels veïns i veïnes de la Jonquera".

En aquest sentit, li va reclamar que tots els cossos de seguretat "treballin conjuntament" amb l'objectiu d'"erradicar les problemàtiques que tenen a veure amb la integritat ciutadana i el desordre públic". Segons el comunicat, el subdelegat va manifestar la seva predisposició a treballar amb el consistori i a coordinar la col·laboració entre l'Ajuntament, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Està previst que Martínez i Barmon tornin a reunir-se a l'octubre per avançar "en noves vies d’intervenció que acabin amb la problemàtica de la inseguretat". Paral·lelament, la intenció de l'alcaldessa és continuar "amb la mateixa línia practicada fins ara, amb les competències de l'Ajuntament" per combatre els fets delictius. Una de les últimes accions ha sigut la instal·lació de càmeres de videovigilància a l’espai públic.

stats