Societat 11/02/2016

JxSí no dóna per fet que l'escola Virolai de Cornellà passi a mans de la Generalitat

L'AMPA d'aquesta escola d'educació especial matisa la informació publicada avui i recorda que la plataforma per a les cadires de rodes ja està arreglada i que ja hi ha diners per l'ascensor, que s'instal·larà per Setmana Santa

Albert Solé
2 min
escola virolai

BarcelonaEl grup parlamentari de Junts pel Sí (JxSí) puntualitza l'AMPA de l'escola d'educació especial Virolai de Cornellà de Llobregat, i no dóna per fet encara que la Generalitat assumeixi la gestió del centre. Ahir es van reunir representants de tot l'arc parlamentari amb l'AMPA, convocats pel PSC, que els van presentar una proposta de resolució en la que deia que el departament d'Ensenyament es faria càrrec d'aquesta escola.

Segons fonts del grup de JxSí, aquella proposta de resolució, tal com està escrita, no la poden assumir, sobretot pel que es refereix a la subrogació dels treballadors de l'escola, que ara pertanyen a la plantilla de l'ajuntament de Cornellà. JxSí va demanar-los una setmana per estudiar bé el tema i fer una proposta de resolució de consens que pugui ser assumida per totes les parts, i que fins i tot podria passar perquè la Generalitat no n'assumís la gestió.

Rectificació

En una primera versió d'aquesta notícia sobre aquesta reunió d'ahir, apareixia una informació errònia que pot dur a confusió. A la informació es dóna per fet que els problemes amb la plataforma per pujar les cadires de rodes per les escales encara està espatllada, i ja està arreglada des de fa mesos. També es diu que no hi ha diners per construir l'ascensor, i tampoc és cert ja que poc després de la queixa pública, es va aprovar una partida pressupostària extraordinària i està previst que l'instal·lin aquesta Setmana Santa.

En aquest sentit la presidenta de l'AMPA, Eva García, vol deixar molt clar que està molt agraïda amb tots els partits polítics que han reaccionat després que el cas saltés a la llum pública, i que tots s'han alineat per solucionar el problema a curt termini –amb les obres–, com a llarg termini –amb els tràmits parlamentaris.

stats