Societat 12/02/2015

"A dins l'hospital d'Igualada fa la mateixa pudor que fora, però pica poc; no n'hi ha per tant"

Cristina Pujol, psiquiatra infantil, explica que l'hospital està molt a prop de la fàbrica on hi ha hagut l'explosió química i que abans de l'ordre de confinament han estat fora mirant el núvol, i no els ha passat res

Albert Solé
1 min
Foto de moments immediats a l'explosió feta per la Cristina des de l'hospital / C.P.

Barcelona"No n'hi ha per tant". Així resumeix el matí que estan passant dins l'hospital d'Igualada la Cristina Pujol, psiquiatra infantil. Tot i que ja poden sortir al carrer els adults, ella explica que a l'hora de l'esmorzar han sortit al carrer amb màscara i ben abrigats i no ha passat res. "A dins l'hospital fa la mateixa pudor que a fora, però pica poc; no n'hi ha per tant", explica Pujol, que afegeix que molts veïns de la població arribaven a l'hospital caminant sense saber res del confinament, i tampoc els ha passat res.

L'hospital d'Igualada està al mateix polígon industrial on hi ha ubicada l'empresa que ha tingut l'accident químic, i la Cristina Pujol explica que, tot i no sentir l'explosió, de seguida han vist el fum groc. "En aquell moment encara no havia arribat l'ordre de confinament i la meitat de l'hospital hem sortit al carrer per veure-ho i fer fotos, i no ens ha passat res".

La Cristina explica també que les urgències de l'hospital d'igualada no ha tingut més visites pel núvol tòxic que les d'un dijous qualsevol.

stats