Societat 12/02/2015

Li claven un ferro al crani i arriba pel seu propi peu a la policia amb l'arma incrustada

La víctima va ser agredida per una altra persona amb qui havia discutit, que li va provocar una ferida de tres centímetres de profunditat

Acn
1 min

Vallès OrientalLa Policia Local de la Llagosta (Vallès Oriental) ha detingut un veí del municipi per haver clavat "un ferro similar a la punta d'un tornavís" al cap d'un altre home, segons ha explicat l'Ajuntament a través d'un comunicat. Els fets es van produir dimecres al migdia durant una discussió entre el detingut i la víctima per motius que encara es desconeixen. El ferit va presentar-se a la comissaria de policia conscient i pel seu propi peu, amb el ferro que li perforava el cap. Tenia una ferida de tres centímetres de profunditat. Va ser evacuat en helicòpter fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ser intervingut d'urgència. Ara es recupera favorablement.

El detingut és Ibrahima A. N., de 37 anys, i està acusat d'un intent d'homicidi. El mateix dimecres va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra. La víctima és Óscar R. C., de 37 anys. Tots dos són veïns de la Llagosta.

stats