Societat 21/06/2015

Qui ha llençat tres cadells de gos en una bassa de quitrà? La Guàrdia Civil el busca

La xarxa s'indigna per l'atac, denunciat per una organització de defensa dels animals. Un dels gossos va morir. La Guàrdia Civil en busca els responsables

Ara
1 min
Un dels animals, en el moment de ser tractat per una activista a Cartagena

BarcelonaQue la crueltat humana no té límits no és notícia, i el menyspreu i el maltractament cap als animals, tampoc, però quan uns activistes d'una organització de defensa dels animals van veure el que tenien davant no s'ho podien creure. Algú havia llençat tres cadells de gos a una bassa plena de quitrà, a Cartagena. Quan els van rescatar, i se'ls van endur cap a un centre caní, els animals estaven completament coberts de petroli. Malauradament, un va morir.

Tots tres s'havien empassat petroli. Al centre, els activistes els van banyar amb aigua calenta i detergent, però no van aconseguir treure'ls tot el quitrà que tenian enganxat al pèl i a la pell. La Guàrdia Civil, que ha difós al seu compte de Twitter una imatge d'un dels animals amb el cos cobert de petroli, ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar el responsable o responsables de l'atac. Una piulada, la que mostra la imatge d'un dels animals, ha indignat la xarxa.

stats