Societat 21/06/2013

El BBVA accepta reunir-se amb la PAH després de l'ocupació de la seu a Sabadell

Els responsables de l'oficina han acceptat rebre els representants de la Plataforma el 26 de juny per negociar lloguers socials

Ara
1 min

BarcelonaUnes 500 persones, representants de 42 plataformes d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Catalunya, han ocupat aquest divendres la seu del BBVA a Sabadell. L'acció ha començat a les 10 del matí, quan els membres del col·lectiu s'han desplaçat fins a l'històric edifici de la Caixa Sabadell, situat al carrer Gràcia.

La Plataforma ha confirmat que els responsables de l'entitat bancària han acceptat reunir-se amb ells el dimecres 26 de juny per negociar lloguers socials, i han donat per acabada l'ocupació.

El col·lectiu exigeix que el BBVA negociï els 232 casos de famílies amenaçades de desnonament per impossibilitat de pagar les quotes de la hipoteca.

"El BBVA nega sistemàticament la condonació del deute i les mesures que ens proposen són irrisòries, no es pot negociar amb ells i ja en són gairebé 700 els casos que hauríem de tractar", ha assenyalat Luz Hernández, portaveu de la PAH del Baix Llobregat, que ha participat en l'acció.

stats