Societat 11/07/2012

Més aldarulls en la #nocheminera de Madrid

Hores després de la manifestació del migdia, que ha acabat amb 76 ferits lleus i 9 detinguts, els incidents es reprodueixen al centre de la ciutat

Efe
1 min
Incidents a Madrid, en la protesta dels miners / @Manuelcuellar

MadridMilers de persones s'han tornat a concentrar aquest dimecres al vespre al centre de Madrid per protestar contra les retallades de les subvencions a la mineria. Hores després de la manifestació del migdia, que s'ha acabat amb 76 ferits lleus i 9 detinguts, s'han reproduït els incidents, amb contenidors cremats i altres aldarulls.

Els fets han començat amb una concentració a Puerta del Sol i s'han estès al cerrer Preciados i fins a la plaça Tirso de Molina, d'on és la foto reproduïda sobre aquestes línies, presa per @manuelcuellar.

Hi ha hagut càrregues policials i almenys nou detinguts. La Policia Nacional ha tancat els accessos del metro i les sortides del Corte Inglés, que encara no havia tancat quan han començat els incidents. Alguns clients han quedat tancats a dins, segons ha pogut constatar Efe.

La plaça de Puerta del Sol ha quedat totalment presa per efectius antiavalots de la Policia Nacional, i els concentrats s'han dispersat pels carrers adjacents, on han continuat els incidents.

stats