Societat 19/10/2014

Més de 25.000 corredores participen a la Cursa de la Dona de Barcelona

La novena edició de la carrera amb motiu del càncer de mama busca recaptar fons per curar de la malaltia i sensibilitzar la societat

Ara
1 min
Imatge de la Cursa de la Dona celebrada aquest diumenge a Barcelona / MANOLO GARCÍA

BarcelonaMés de 25.000 dones vestides amb samarretes de color rosa han participat aquest diumenge al matí a la Cursa de la Dona que ha tingut lloc a Barcelona amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama. Les participants de la cursa -que complia la seva novena edició- han recorregut els 7,8 quilòmetres del traçat que passava pel barri de Sant Antoni i la dreta de l'Eixample. La carrera ha començat a les 10 hores a l'avinguda de la Reina Maria Cristina i ha acabat a l'avinguda de Rius i Taulet cap a les 12 hores, quan han arribat les últimes corredores.

Enguany s'ha complert un nou rècord de participació, amb 5.000 atletes més que l'any passat. Els diners recaptats amb les inscripcions es destinaran a l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i a diverses accions de sensibilització de la societat al voltant del tumor maligne de major incidència entre la població femenina de Catalunya. Altres ciutats de l'estat espanyol també han organitzat carreres com aquesta amb el mateix objectiu solidari i el total de fons recaptats ha ascendit fins als 100.000 euros.

La guanyadora de la cursa de Barcelona ha estat Txell Calduch, que ha completat el circuit en 29 minuts i 35 segons.

stats