CAP D'ANY
Societat 31/12/2015

Metro i Ferrocarrils funcionaran tota la nit de Cap d'Any

El servei de Rodalies sí que s'atura durant la nit del 31 de gener

Ara
1 min
Imatge del metro de Barcelona/FRANCESC MELCION

BarcelonaSi surts de festa durant la nit de Cap d'Any has de saber que el metro funcionarà ininterrompudament durant tota la nit del 31 de gener. Així, les vuit línies i les 139 estacions de la xarxa de metro funcionaran des de les 5 del matí del dijous 31 de desembre fins a les 2 de la matinada del dissabte 2 de gener. El servei funcionarà de forma ininterrompuda durant 45 hores.

En previsió que la festa que tindrà lloc a les fonts de Montjuïc i al passeig de l'avinguda de Maria Cristina atregui nombrosos ciutadans, TMB ha recomanat utilitzar el metro fins a les estacions d'Espanya (L1 i L3), Hostafrancs (L1), Tarragona (L3), Rocafort (L1) o Poble Sec (L3). Un desplegament especial de personal de TMB ajudarà a regular el flux de passatgers en aquestes estacions, tant a l'inici com al final de la festa.

Pel que fa als autobusos de TMB, les línies 13, 23 i 150 es desviaran del seu itinerari habitual i no es descarten més canvis en funció de l'afluència de públic que hi hagi a la plaça d'Espanya.

També estaran obertes totes les línies de Ferrocarrils: S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou).

El servei de Rodalies de Renfe, però, sí que s'atura, com cada any, durant la nit de Cap d'Any.

Noves tarifes del transport públic

I el dia 1 de gener entren en vigor les noves tarifes de TMB. El preu del transport públic per a l'any 2016 mantindrà les tarifes del 2015. La T-10 continuarà costant 9,95 euros, i a més la T-12, que fins ara permetia als menors de 13 anys viatjar gratuïtament, s'amplia fins als 14 anys.

stats