Societat 05/12/2013

Miguel Ricart arriba a Barcelona

La Policia Nacional ja ha avisat els Mossos perquè li facin un seguiment no invasiu de l'assassí de les nenes d'Alcàsser que va sortir de la presó fa uns dies després de l'abolició de la doctrina Parot

Acn
1 min

BarcelonaMiguel Ricart, condemnat per l'assassinat de les tres nenes d'Alcàsser, ha arribat a primera hora d'aquesta tarda a Barcelona, en un autobús procedent de Còrdova que ha agafat aquest dijous al matí.

Ricart va sortir de la presó divendres passat en acollir-se a la derogació de la 'doctrina Parot', i des d'aleshores ha estat a Madrid i durant un dia a la ciutat andalusa. Ara ha arribat a la capital catalana, on no se sap on o amb qui s'allotjarà i si té previst quedar-s'hi molt de temps o marxar a algun altre lloc.

De moment la Policia Nacional ja ha avisat els Mossos d'Esquadra perquè li facin un seguiment no invasiu, com s'està fent amb altres violadors i assassins excarcerats recentment, segons ha marcat la Fiscalia General de l'Estat.

L'altre suposat assassí de les tres menors, Antonio Anglés, està en parador desconegut des del 1992, quan es va cometre el crim.

stats