Publicitat
Publicitat

Turisme

104 establiments han participat al concurs organitzat per Barcelona Turisme

Els millors aparadors del 2010

Els premis Top 10 han reconegut els establiments i, per primera vegada, els projectes efímers més creatius de Barcelona. Quatre dels aparadors guanyadors pertanyen a botigues de moda

La novena edició dels premis Top 10 ha reconegut els millors aparadors de la ciutat, quatre dels quals corresponen a botigues de moda. Com a novetat, els premis han inclòs la categoria de projecte efímer , en referència als muntatges d'il·luminació i decoració d'establiments comercials durant el període de Nadal. 

Els premis, organitzats per Turisme de Barcelona, valoren la tasca creativa dels establiments al llarg de l'any, la capacitat creativa i d'innovació per crear escenografies úniques i la motivació per fer propostes suggerents cada temporada . Els premiats són estudis d'il·luminació, botigues especialitzades, botigues de moda, centres comercials i hotels que representen "l'excel·lència sobre l'excel·lència", com ha manifestat el jurat.

De la Cereria Abellà, s'ha reconegut la varietat i les diferents maneres de presentar un producte tan clàssic com les espelmes. La senzillesa i sobrietat de l'aparadorisme de Cortana l'han fet mereixedora del premi per segon any consecutiu; una altra botiga de moda, Gratacós, ha estat seleccionada per l'impacte dels muntatges, fets a partir de la combinació de teixits i altres elements. El dissenyador José Tomàs ha rebut el premi pels aparadors frescos i lluminosos i de Nino Álvarez han agradat les presentacions acolorides i exuberants.

L'estudi d'il·luminació Punto Luz ha estat reconeguda per la sobrietat formal i les composicions riques i originals; de la papereria Raima s'ha valorat el joc de volums que s'aconsegueix amb el paper; i Vinçon ha guanyat per les metàfores visuals dels seus aparadors.

En l'apartat de projecte efímer, els guanyadors han estat el Centre Comercial Pedralbes Centre i Silken Gran Via Hotel Havana, per les seves intervencions efímeres i la il·luminació nadalenca.Ens han dit adeu

Més continguts de