Societat 23/12/2017

Mor el cuiner Àngel Solé, de Valls, en un accident de trànsit

El xef havia promocionat el calçot per tot el món i regentava el restaurant Ca l'Àngel

Efe
1 min
El xef Àngel Solé, definit com un "ambaixador del calçot de Valls", en una foto d'arxiu

BarcelonaEl prestigiós cuiner Àngel Solé Guasch, propietari del restaurant Ca l'Àngel, de Valls, i també d'El Petit Cup, a l'Alt Camp, ha mort aquest dissabte quan el cotxe que conduïa ha xocat contra un camió a la carretera C-37, al seu pas pel Polígon Industrial de Valls. L'accident de trànsit ha passat per causes que s'estan investigant cap a les 07.00 h a la carretera del Pla de Santa Maria, a la sortida de la localitat de Valls.

El conductor del camió, que ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia i de drogues, és de nacionalitat estrangera i ha quedat detingut a les dependències de la Policia Local de Valls mentre s'instrueix l'atestat de l'accident. La primera hipòtesi apunta que el camioner podria haver girat a l'esquerra i hauria pogut provocar el sinistre.

El xoc ha ocorregut a un quilòmetre del restaurant de Solé. L'establiment s'havia convertit en un santuari del calçot i el xef havia promocionat aquest producte típic de Valls per tot el món. En un missatge a Twitter, l'Ajuntament de Valls ha recordat Solé com un "ambaixador del calçot de Valls".

L'alcalde de Valls, Albert Batet, ha mostrat la seva "consternació" per la mort del cuiner. "Estic consternat i en estat de xoc. Un accident maleït ens deixa sense un gran vallenc, un gran amic i una bona persona. Àngel, et trobarem a faltar molt! Quina injustícia i quina tristesa. No m'ho puc ni imaginar. A Valls estem de dol", ha escrit Batet en un tuit.

stats