Societat 11/12/2014

Mor un home de 66 anys ofegat en una piscina de Balaguer

Estava practicant una activitat aquàtica quan de cop i volta s'ha enfonsat a l'aigua i ja no han pogut fer res per salvar-li la vida

Acn
1 min

BalaguerUn home de 66 anys ha mort aquest dijous al matí mentre practicava una activitat aquàtica a la piscina coberta de Balaguer. De cop i volta s'ha enfonsat a l'aigua i quan l'han pogut treure els monitors ja no han pogut fer res per reanimar-lo i salvar-li la vida. Sembla que l'home no mostrés cap símptoma d'estar a punt d'ofegar-se i s'ha enfonsat de cop.

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències informatives per comunicar el cas al jutjat, que en darrera instància haurà de decidir si s'obre una investigació en funció d'aspectes com el resultat de l'autòpsia que es practicarà al cadàver. L'home formava part d'un grup de malalts mentals residents a l'Hospital de Balaguer.

L'Ajuntament de Balaguer ha emès un comunicat breu en què informava del tancament de la piscina coberta des d'aquest migdia fins demà, divendres, al matí per motius aliens a la instal·lació.

stats