Societat 18/03/2018

Detenen un home per la mort de la seva mare a punyalades a Berga

La víctima era una activista social coneguda amb una trajectòria dedicada a les persones amb problemes de salut mental

P.e.
1 min
L'edifici de Berga on es va produir el crim, segons va confessar l'arrestat

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Berga, per la mort de la seva mare a punyalades. L'arrestat es va presentar aquest dissabte a les 10 de la nit a la comissaria de la Policia Local de Berga, on va confessar que havia matat al seu domicili la seva mare. Agents dels Mossos i la Policia Local es van desplaçar al domicili de l'home, al carrer Pietat de Berga, on van localitzar el cos sense vida de la víctima.

La dona, de 56 anys i nacionalitat espanyola, tenia ferides d'arma blanca. Els agents van detenir el fill de la víctima com a presumpte autor de l'homicidi i els Mossos ara investiguen el crim. Segons ha informat el diari 'Regió 7', l'home havia estat ingressat en un centre de salut mental i acabava de tornar al seu domicili. La víctima era Manela Quesada, una activista social coneguda a Berga. Era directora del Grup Horitzó del Berguedà, una entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes físics i mentals, i també era presidenta d'Asfam Berga, una associació de familiars i amics de la salut mental.

El president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, s'ha mostrat "consternat" pels fets i, a través d'una piulada a Twitter, ha elogiat Quesada pel fet de ser "una dona vital, lluitadora i sempre positiva davant la vida". Ha assegurat que serà "dur i difícil" continuar els projectes que impulsava sense ella.

stats