Societat 11/07/2019

Investiguen un apunyalament mortal a l'Eixample de Barcelona

Els fets han passat en un locutori del carrer Entença i estarien relacionats amb un prostíbul

Maria Ortega / Pau Esparch
1 min
El locutori de l'Eixample de Barcelona on s'ha produït la baralla

Barcelona"Quan t'obren un prostíbul al costat de casa sempre hi acaba havent problemes", lamentava aquest matí un veí a la porta del número 92 del carrer Entença de Barcelona, on hi ha un local que ahir va quedar precintat per la policia i que estaria relacionat amb la mort d'un home, apunyalat, en un locutori del mateix carrer. La Guàrdia Urbana va detenir ahir el presumpte autor de l'homicidi, que també va resultar ferit en el marc d'una baralla. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Clínic, on va acabar morint. La divisió d'investigació criminal (DIC) del Mossos s'ha fet càrrec de la investigació.

Els fets van passar dimecres a la nit, quan faltaven vint minuts per a les deu. Aquest matí, tant el locutori com l'altre local del carrer Entença estaven precintats, i alguns veïns asseguraven que el mort era la persona que gestionava el presumpte prostíbul. L'atacant hauria entrat primer en aquest local del carrer Entença i després s'hauria barallat amb la víctima al locutori, on l'hauria ferit a l'abdomen amb una arma blanca.

La víctima va patir una ferida molt greu i va acabar morint. El presumpte homicida, que va quedar detingut, hauria arribat al lloc dels fets perseguint una tercera persona, que seria una dona, segons han confirmat fonts pròximes al cas. La DIC ha obert una investigació per esclarir les causes de l'agressió.

stats