Societat 09/01/2018

Els Mossos investiguen la violació d'una dona a l'entorn de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres

La víctima va ser agredida brutalment quan anava a treballar per un camí paral·lel a les vies del tren entre les estacions de Mataró i Llavaneres

Acn
2 min
Vista general del camí que uneix Llavaneres i Mataró en paral·lel a les vies del tren

Sant Andreu de LlavaneresEls Mossos d'Esquadra estan investigant una violació que s'hauria produït el 28 de desembre a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Els fets, segons ha pogut saber l'ACN, van passar a primera hora del matí a l'entorn de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres. La víctima és una dona d'entre 40 i 50 anys i veïna de Mataró que anava a la feina per un camí que transcorre paral·lel al mar i a les vies del tren, entre les estacions de Mataró i Llavaneres.

L'agressor l'hauria sorprès a tocar del pas soterrat de les vies, a l'altura de la mateixa estació de Rodalies de Llavaneres. Segons alguns dels testimonis que la van socórrer, la brutalitat de l'agressió va deixar la dona amb la cara desfigurada i va haver de ser traslladada a l'Hospital de Mataró.

L'àrea d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i ara per ara encara no hi hauria cap detingut.

El camí de les vies del tren que va de Mataró a Llavaneres és una ruta de poc més de tres quilòmetres força transitada durant tot l'any. L'utilitzen banyistes per anar a racons de platja allunyats, pescadors, persones que surten a córrer o passejar i també treballadors que prefereixen anar caminant a la feina en lloc d'agafar el tren.

La denúncia per l'agressió sexual es va realitzar el dia 3 gener i va quedar en mans del jutjat número 2 de Mataró. La causa segueix oberta pels delictes d'agressió sexual, robatori amb violència i lesions.

Condemnes pels fets

Els Ajuntaments de Mataró i Sant Andreu de Llavaneres han condemnat aquest dimarts la violació i l'agressió que va patir la víctima. L'alcalde de Mataró, David Bote, ha avançat que s'està consensuant un text conjunt amb tots els partits polítics per condemnar els fets. Des de Llavaneres, expressen també la seva solidaritat amb la víctima i tot el seu entorn.

stats