Societat 29/01/2015

La policia municipal de Girona deté un home buscat per la Interpol per duplicar targetes de crèdit

L'arrestat tenia pendent una condemna de 10 anys de presó a França

Acn
1 min

GironaLa Policia Municipal va detenir el divendres, 23 de gener, a quarts de tres de la tarda un home de 40 anys, sense domicili conegut, buscat per l'Interpol per duplicar targetes de crèdit. L'arrestat tenia pendent una condemna de 10 anys de presó a França per un presumpte delicte de falsificació documental i usurpació de l'estat civil.

El caporal de la policia va reconèixer l'individu quan estava fora de servei. Davant d'això, es va dirigir a aquesta persona i, després d' identificar-se com a policia, li va demanar la documentació. L'home va entregar-li un document en el qual sortia identificat com a Cristian Andrisca. Amb tot, el caporal va comprovar que es tractava de la mateixa persona sobre el qual hi havia una ordre internacional de cerca i captura per presumptes delictes de falsificació documental i va trucar a la Central de Coordinació de la Policia Municipal per demanar reforç.

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una patrulla amb dos agents, que van traslladar el presumpte delinqüent a les dependències policials. Un cop allà es va poder comprovar que la documentació que havia mostrat al caporal era falsa i que en realitat era Marius Mihai S., l'home sobre el qual hi havia emesa una ordre de recerca, detenció i extradició per la Interpol per col·locar lectors en caixers automàtics. Per tot plegat es va procedir a la seva detenció.

stats