Societat 28/10/2011

Prenen la custòdia a uns pares que han batejat els fills com a Adolf Hitler i Aryan Nation

La parella, nord-americana, tenia esvàstiques i símbols nazis a casa seva

Ara
1 min

BarcelonaUn jutjat de Holland (Nova Jersei, EUA) ha decidit retirar definitivament la custodia dels seus fills a una parella que els van posar de nom Adolf Hitler i Aryan Nation (Nació Ària), segons publica el diari anglès The Mirror.

La parella, Heath i Deborah Campbell, que viuen en una casa amb esvàstiques i altres símbols nazis van perdre per primera vegada la custòdia d'Adolf, de cinc anys, Aryan de quatre i Honszlynn, una nena de tres anys, després que una pastisseria es negués, el 2009, a preparar un pastís d'aniversari amb la inscripció "Per molts anys Adolf Hitler". Els responsables de la pastisseria van denunciar el cas a les autoritats.

La decisió preventiva es va fer malgrat que no hi havia símptomes d'abús. El jutge ara, ha reiterat que no hi ha delicte en el tractament que els pares ofereixen als nens, però una al·legació del tribunal ha permès que l'Estat retingui la custodia dels petits. El tribunal ha fonamentat la decisió en què els pares han patit abús infantil, no tenen feina i no tenen la salut mental adequada.

Els progenitors asseguren que no són racistes i que les esvàstiques que el pare té tatuades al braç són "una manifestació artística". A més, han dit que van escollir els noms perquè eren diferents però que, tot i així, els seus fills no seran criats com el dictador. La pròxima vista del judici serà al desembre.

stats