Societat 12/07/2016

Consulta totes les notes de tall per al curs 2016-2017 de les universitats catalanes

La web especialitzada UnPortal i l'ARA t'ofereixen totes les dades

Ara
1 min
Un grup d'estudiants resolent l'examen

BarcelonaLes notes de tall per a les universitats catalanes per al curs 2016-2017 ja estan accessibles i aquí les pots consultar totes, a la web especialitzada UnPortal i en conveni amb l’ARA. Pots consultar-les fent una cerca per paraula clau, denominació del grau, universitat, qualificació o demarcació, entre d’altres.

Per trobar tota la informació que et pot interessar a UnPortal, fes servir aquesta guia:

Cerca per paraula: Podeu cercar per paraula ('dentista', per exemple) o nom de l’estudi ('odontologia') i triar els graus d’una demarcació concreta.

Cerca per nota: Introduïu una qualificació a la casella i apareixeran totes les titulacions on s’exigeix una qualificació igual o inferior a la nota que s’ha fet constar. La relació es pot ordenar per branca de coneixement o demarcació.

Els nous graus: Consulteu la relació de les titulacions que s’estrenen i la pàgina de dobles titulacions.

Universitats privades: Al portal també podeu trobar l’oferta completa de les tres universitats privades que no participen en el sistema de preinscripció (Ramon llull, Internacional i Abat Oliba). L’accés als seus graus no es fa a través de la nota de tall sinó que cadascuna té un sistema propi de selecció de l’alumnat.

Estudis d’FP: Un cop hagueu accedit a UnPortal, podeu entrar a les pàgines de Top 10, Resultats de la Selectivitat i Preus, entre d’altres, i a l’oferta de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, on es pot consultar l’oferta actualitzada del curs vinent.

stats