Societat 29/03/2011

Un jutge de Reus esbrinarà qui ha vulnerat el secret de sumari del cas de l'atracament de Cambrils

El titular del jutjat número 3 de Reus ha obert diligències per conèixer qui ha estat el responsable de difondre informació sobre l'atracament a una sucursal bancària de Cambrils, on va morir una caixera de 25 anys.

Laia Espín
1 min

BarcelonaEl Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha recordat aquest matí que les diligències judicials continuen sent secretes, malgrat que aquest matí s'ha fet pública la detenció del suposat autor de la mort de l'empleada i quatre persones més. Davant d'això, el jutge ha obert diligències per revelació de secret i obstrucció de la justícia per tal de determinar d'on han sortit les informacions d'una "causa declarada secreta". Aquesta matinada s'ha fet pública la detenció de cinc presumptes integrants de la banda. Hores després els consellers d'Interior del Govern, Felip Puig, i del País Basc, Rodolfo Ares, han informat sobre l'operatiu policial.

L'atracament es va perpetrar el 25 d'octubre del 2010 en una oficina del Banc de Santander de Cambrils. Dos homes disfressats van entrar-hi i van accedir a la zona blindada de caixa a través de la safata de seguretat.

La noia no va oposar resistència a les exigències dels atracadors ni va fer moviments estranys, però va rebre un tret de bala al coll i va morir dessagnada quan els atracadors marxaven sense haver aconseguit el botí.

stats