Societat 21/07/2017

El pacte contra la segregació escolar preveu estar enllestit a la tardor

Després de la segona reunió de la comunitat educativa a instàncies del Síndic de Greuges es defineix un esborrany amb mesures "concretes i viables"

P.e.
1 min
La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, i el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, en la reunió d'avui

BarcelonaLa comunitat educativa s'ha reunit aquest matí per debatre la problemàtica de la segregació escolar a Catalunya. Després d'aquesta segona reunió, celebrada a instàncies del Síndic de Greuges, n'ha sortit un principi d'acord amb la idea de deixar enllestit el pacte contra la segregació escolar la propera tardor. El Síndic, Rafael Ribó, ha explicat que el pacte es preveu signar d'aquí dos mesos. "Hi ha una gran voluntat d'acord, que pot suposar uns canvis importants, per aconseguir l'equitat al sistema educatiu", ha assegurat Ribó, que ha afegit que el pacte ha de servir per "combatre" la segregació.

La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, ha destacat que el departament ja ha fet alguns canvis per treballar en aquesta línia, com la creació de l'Observatori de l'Equitat del Sistema Educatiu. Aquesta segona reunió d'avui ha permès definir un primer esborrany amb mesures "concretes i viables" per incloure al pacte de la segregació escolar.

stats