Societat 27/11/2017

Pares del Col·legi Lestonnac de Lleida denuncien que alguns policies han donat pilotes de goma als alumnes

Docents van requisar alguns d'aquests objectes a nens mentre hi jugaven a l'hora del pati

Acn
1 min
L'alumne amb la pilota de goma

LleidaUn grup de pares d'alumnes de primària del Col·legi Lestonnac, de Lleida, han expressat la seva indignació després de tenir coneixement de la presència de pilotes de goma a l'interior del centre educatiu, que alguns alumnes "han estat utilitzant per jugar en hores de pati dins l'escola". A través d'un comunicat, asseguren que aquestes pilotes "van ser regalades mitjançant alguns dels mateixos policies de l'Estat que hi ha aquests dies de guàrdia al carrer de l'entrada del col·legi a almenys un alumne de primària de l'escola".

Segons aquest grup de pares, alguna de les pilotes de goma va ser requisada pel personal docent del centre educatiu i, posteriorment, els tutors van dir als alumnes que "no podien jugar amb pilotes que no fossin les destinades per la mateixa escola a les hores estipulades per a cada curs". El Col·legi Lestonnac es troba situat davant la comissaria de la Policia Nacional a la capital del Segrià. Aquest fet ha generat nombroses queixes per part dels pares d'alumnes per la presència d'agents del cos davant el centre educatiu des de dies abans de l'1 d'octubre.

En el comunicat, el grup de pares expressen la seva indignació pel fet que "un material prohibit a Catalunya des del 2014, que la Policia Nacional va utilitzar en les càrregues efectuades a l'Escola Ramon Llull de Barcelona l'1 d'octubre, fet que va causar a un jove la pèrdua de visió en un ull, hagi sigut recentment i durant uns dies material de joc d'alguns dels nostres fills al col·legi a conseqüència de la negligència d'uns policies de servei que es dediquen a regalar tan alegrement aquestes pilotes de goma als alumnes".

stats