Societat 18/07/2013

El Parlament català celebra l'alliberament de les dues cooperants

La vicepresidenta del Parlament, Anna Simó, ha dedicat unes paraules a la notícia de l'alliberament al final de l'últim ple ordinari del curs

Efe
1 min

BarcelonaEl Parlament català ha celebrat aquest dijous l'alliberament de les dues cooperants espanyoles que van ser segrestades a Kènia l'octubre del 2011, quan treballaven en la construcció d'un hospital en un camp de refugiats. En concloure el ple, l'últim ordinari abans de les vacances d'estiu, la vicepresidenta primera del Parlament, Anna Simó, ha dedicat unes paraules a la notícia de l'alliberament de les cooperants que s'ha sabut aquest migdia.

"Volem celebrar el bon estat de salut de les cooperants després d'anys de segrest i els desitgem una tornada a casa tan aviat com sigui possible", ha dit Simó, que presidia la sessió en lloc de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. Tot l'hemicicle s'ha posat dret per aplaudir l'alliberament de les cooperants després d'escoltar aquestes paraules de la republicana.

La catalana Montserrat Serra i la madrilenya Blanca Thiebaut han sortit de Somàlia cap a Djibouti, país veí, on s'ubiquen les bases dels diferents exèrcits internacionals desplegats en l'operació Atalanta. Des d'allà està previst que volin durant les pròximes hores cap a Espanya.

stats