Publicitat
Publicitat

Trànsit ja ha anul·lat 15 multes del #novullpagar i se n'han pagat 13

Amb les dades fins al 26 de juny que facilita Trànsit, s'han interposat unes 10.000 multes, de les més de 55.000 denúncies que les concessionàries com Abertis o Autema han enviat al SCT

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha deixat sense efecte fins ara 15 denúncies de conductors que no han pagat el peatge en el marc de la campanya #novullpagar, després que els afectats recorreguessin la sanció, i en la majoria dels casos ha estat per un defecte d'identificació del conductor o el vehicle. Les concessionàries han enviat més de 55.000 denúncies al SCT amb les dades de conductors que s'han negat a pagar per circular per l'autopista i Trànsit n'ha tramitat 10.000, amb una multa de 100 euros, de les quals 13 han estat pagades.

Totes les denúncies rebudes de les concessionàries pels conductors que no volen pagar el peatge el SCT se les mira una per una i decideix tramitar les que estan formulades correctament i amb una identificació del vehicle correcte. És per això, segons argumenten des de Trànsit, que se n'han anul·lat 15 fins al moment, i no perquè no es puguin tramitar tenint en compte l'article 153 del Reglament de Circulació.

Amb les dades fins al 26 de juny que facilita Trànsit, s'han interposat unes 10.000 multes, de les més 55.000 denúncies que les concessionàries com Abertis han enviat al SCT. D'aquestes, 15 han estat anul·lades després de rebre al·legacions i 13 han estat pagades pels denunciats.

L'

Més continguts de