Societat 13/04/2018

La policia troba mort a Madrid un dels presumptes agressors de Cornellà

Els Mossos detenen un altre dels nois que haurien agredit les persones ferides

Ara
1 min
Captura de pantalla d'un dels vídeos sobre la baralla multitudinària de Cornella  @sergiospejo

BarcelonaUn dels joves que van participar en la baralla del cap de setmana passat a Cornellà de Llobregat va morir dimecres a Madrid. L'home s'hauria tret la vida perquè sabia que li anaven al darrere per la disputa de fa una setmana, segons ha informat la Cadena SER. L'autòpsia ha confirmat que el suposat agressor es va tirar des de l'onzena planta d'un edifici del carrer Elfo de Madrid.

El noi tenia un politraumatisme i talls per la caiguda, segons l'informe forense. L'entorn de la víctima hauria explicat a la Policia Nacional que el noi "no havia pogut aguantar la pressió sabent que li anaven al darrere".

En paral·lel, els Mossos d'Esquadra han detingut un altre dels nois que haurien agredit les persones que van resultar ferides en la baralla de fa una setmana.

Els fets van passar la nit de divendres a dissabte, quan, a la sortida d'una discoteca, dos grups de joves es van enfrontar.

Un dels grups va utilitzar ganivets i pals durant la baralla i una violència brutal. En un dels vídeos enregistrats se sentia com algú cridava "boixos nois". Les víctimes, d'ètnia gitana, havien sortit a celebrar l'aniversari d'un noi de la colla. A conseqüència de la baralla, tres nois van ingressar a l'hospital, un dels quals amb pronòstic greu.

El jutjat d'instrucció número 3 de Cornellà investiga el cas, que està sota secret de sumari. No consta que ningú hagi denunciat els fets a la policia.

stats