Societat 12/11/2013

Els policies confirmen soroll al domicili de la dona que va denunciar la pianista

Un metge de l'Hospital de Puigcerdà ha declarat que la denunciant tenia estrès auditiu a causa del soroll del piano

Efe
1 min
La pianista Laia Martín, acompanyada dels seus pares, durant  el judici a l'Audiència de Girona.

GironaEls policies locals de Puigcerdà que han declarat aquest dimarts en el judici contra una pianista per qui la fiscalia demana 7,5 anys de presó per haver molestat una veïna mentre assajava han confirmat el soroll que van comprovar en cadascuna de les visites que van fer a l'habitatge de la denunciant.

Els sis agents que han testificat en la segona jornada del judici han explicat que acudien al domicili de Sonia Bonsoms després de rebre la trucada de queixa i que realment apreciaven el soroll. Alguns policies han valorat el soroll com a molt elevat i d'altres han considerat que era bastant fort. Els agents van utilitzar un aparell per mesurar el volum tot i que van tenir problemes al calibrar-lo. Han deixat clar, però, que les queixes sempre van venir de la mateixa veïna, i mai de la resta d'habitants de l'immoble on residien.

També ha declarat en aquesta segona jornada un metge de l'Hospital de de Puigcerdà, que ha confirmat que la denunciant tenia estrès auditiu a causa del soroll del piano, tot i que ha matisat que aquest tipus de problemes exigeixen normalment una certa predisposició en la personalitat.

A part de la pena de presó, la fiscal demana per a la pianista una inhabilitació per exercir qualsevol professió relacionada amb el piano durant quatre anys, una multa de 10.800 euros i una indemnització que haurà de cobrir juntament amb els seus pares de 9.900 euros.

stats