Societat 22/08/2013

El PP recorda que el govern socialista va modificar el traçat de l'accident de Santiago

El portaveu adjunt al Congrés, Rafael Hernando, insinua que les modificacions es podrien haver fet "per acabar abans i tallar la cinta"

Efe
1 min

MadridEl portaveu ajunt del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha insistit avui que la modificació del traçat del tram ferroviari on es va produir l'accident de Santiago es va fer durant el govern anterior, i ha afegit que espera que "això no afectés la seguretat".

Hernando ha ratificat aquest dijous a la tarda en roda de premsa les seves declaracions a la cadena Cope, en què demanava al jutge que investigués "totes les decisions", incloses les modificacions en el projecte, que es podrien haver fet per "acabar abans i tallar una cinta", en al·lusió a la inauguració.

Els responsabels d'Adif i Renfe no en són responsables

El diputat popular ha negat que es referís directament a l'anterior ministre de Foment, José Blanco, però ha insistit que la modificació del traçat és un fet "evident i publicat". "Tindran més capacitat per respondre sobre els canvis aquells que n'eren responsables en aquell moment que els que en són responsable ara", ha conclòs. També n'ha desvinculat els actuals responsables de Renfe i Adif perquè "no tenen res a veure amb les decisions que van motivar el traçat".

stats