TRIBUNALS
Societat 30/10/2012

La declaració de Prat i Manté per les irregularitats detectades a Innova s'ajorna fins al febrer

El jutjat d'instrucció número 3 de Reus que porta el cas ha posposat les declaracions a petició de l'advocat de Carles Manté

Acn
1 min
Josep Prat amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, en una imatge d'arxiu.

ReusLa declaració de Josep Prat, expresident de l'Institut Català de la Salut (ICS) i exdirector del hòlding empresarial Innova de Reus, i de Carles Manté, exdirector del Catsalut i expresident de l'empresa Shirota, s'ajorna fins l'any vinent. El Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus, que porta el cas de les presumptes irregularitats detectades a Innova, ha fixat pel 19 de febrer les declaracions que s'havien de fer el pròxim 22 de novembre. L'ajornament s'ha fet perquè l'advocat de Carles Manté ja tenia una citació prèvia per aquell dia en un jutjat de Barcelona, com a representant legal d'un altre cas.

El grup municipal Ara Reus, que va interposar la denúncia, ha rebut la comunicació oficial del Jutjat del canvi de data. Josep Prat i Carles Manté declararan per la denúncia interposada per Ara Reus per les presumptes irregularitats econòmiques detectades a Innova per factures cobrades sense justificació. L''afer factures' va sortir a la llum pública el 19 de juny a través de l'informe econòmic fet pel secretari general i l'interventor de l'Ajuntament.

AraReus, que ha fet pública la citació judicial, ha estat l'únic grup polític que ha presentat davant la justícia l'informe econòmic on es recullen les presumptes irregularitats del hòlding empresarial. El mateix grup polític també va presentar una denúncia, acceptada a tràmit, per les presumptes factures falses cobrades al Tecnoparc per Jordi Bergadà i Àngel Cunillera.

stats