Societat 05/03/2021

Presó per haver apunyalat la seva dona dies abans de signar el divorci

L'agressor, de 54 anys, va clavar un ganivet a l'abdomen a la seva parella, de 42, a Lleida

Ara
1 min
Imatge de l'hospital Vall d'Hebron ACN

BarcelonaL'home de 54 anys que dijous a la matinada va apunyalar la seva parella, de 42, a Lleida, ha ingressat a presó provisional i sense fiança. L'agressor va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de maltractament en l'àmbit de la llar i lesions, després que ferís la víctima a l'abdomen amb un ganivet. En un primer moment, la dona va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida però després va ser evacuada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, a causa de la gravetat de les ferides.

Els fets van passar a l'habitatge de la parella, situat a l'avinguda de Tortosa, al barri de Pardinyes de Lleida. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a la 1.10 h. L'home té antecedents per tràfic de drogues i feia prop d'un mes i mig que havia sortit de presó, segons publica Segre. El mateix mitjà apunta que la parella tenia previst firmar el divorci aquesta setmana.

Després de passar a disposició judicial davant el jutjat de violència sobre la dona de Lleida, la magistrada ha decretat la presó provisional. La causa està oberta per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

stats