Gent 25/06/2021

Britney Spears reapareix a Instagram després de denunciar el seu pare: "Em feia vergonya explicar què m'havia passat"

La cantant ha parlat després de declarar davant la jutge i demanar la fi de la tutela legal

2 min
Britney Spears en una imatge d'arxiu

Després de la seva explosiva declaració davant la justicia, en què va acusar el seu pare i tutor legal d'abusos, Britney Spears ha reaparegut a Instagram per explicar que durant els últims dos anys ha fingit a les xarxes socials que tenia una vida feliç perquè li feia vergonya confessar les experiències traumàtiques que havia patit. La cantant d'I'm a slave for you ha dit a la xarxa: "Em disculpo per haver fingit durant els dos últims anys que estava bé. Era per orgull i perquè em feia vergonya compartir el que m'havia passat, però, honestament, ¿qui no vol tenir un Instagram que sigui divertit i alegre?"

Spears ha escrit aquesta publicació l'endemà d'haver comparegut davant un tribunal de Los Angeles i manifestar públicament per primera vegada que vol que el seu pare deixi de ser el seu tutor legal, un càrrec que ocupa des del 2008. Durant la declaració, la Princesa del Pop va relatar que aquesta tutela havia fet que no pugui decidir cap aspecte de la seva vida professional ni personal. Spears va assegurar que tant el seu pare com els seus mànagers "haurien de ser a la presó" pels abusos que han comès contra ella.

La cantant ha acompanyat aquesta confessió d'una imatge en què es veu una nena petita i que té sobreimpressionada una cita d'Albert Einstein: "Si vols que els teus fills siguin intel·ligents, llegeix-los contes de fades. Si vols que encara siguin més intel·ligents, llegeix-los més contes de fades". Al text que acompanya la publicació, la cantant reflexiona sobre com, des de petita, la seva mare li va ensenyar a fer veure que tenia una vida feliç encara que visqués moments difícils. "Era un dels millors trets de la meva mare. Quan era petita, encara que hagués tingut un dia de merda, ella sempre simulava que tot anava bé per a mi i els meus germans", diu la cantant.

"No vull que la gent pensi que la meva vida és perfecta perquè, òbviament, no és així. I si heu llegit algunes de les notícies sobre mi d'aquesta setmana, òbviament ja sabeu que no ho és", remarca la cantant. Però assegura que el fet d'utilitzar les xarxes per aparentar que la seva vida anava bé l'ha ajudat. La cantant creu que Instagram li ha permès "compartir la meva presència i la meva existència i simplement sentir que importava malgrat tot el que em passava". "He decidit començar a llegir més contes de fades", conclou.

Després del testimoni de Spears, la jutge que porta el seu cas va acordar amb les diferents parts implicades una nova vista en una data que encara s'ha de determinar. Per aconseguir deslliurar-se del control del pare, la cantant haurà de demostrar que és capaç de tenir cura de la seva vida personal i de les seves finances, valorades en 60 milions de dòlars, segons el documents presentats als jutjats.

stats