SOCIETAT
Societat 31/05/2012

El PSC creu que la sentència del TSJC sobre el català no canviarà el funcionament de l'Ajuntament

"No em preocupa des del punt de vista funcional però sí que em preocupa que el tema lingüístic sigui debat als despatxos quan no ho és al carrer", ha subratllat

Ara
1 min

BarcelonaEl lider del grup municipal del PSC a Barcelona, Jordi Martí, ha lamentat avui la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que elimina l'ús "preferent" del català a l'Ajuntament de Barcelona però ha assegurat que, a la pràctica, el funcionament del consistori no canvia.

p { margin-bottom: 0.21cm; } "Des del punt de vista operatiu i funcional normal de l'administració no creiem que hagi de canviar res significatiu, tot i que encara no hem estudiat els detalls", ha dit. Assegura que tant el recurs presentat pel PP com la sentència "generen un conflicte inexistent". "No em preocupa des del punt de vista funcional però sí que em preocupa que el tema lingüístic sigui debat als despatxos quan no ho és al carrer", ha subratllat.

Martí considera que, una vegada més, el TSJC nega la raó als qui creuen "que el català és la llengua pròpia de Catalunya". Ha explicat que l'Ajuntament s'expressa majoritàriament en català i que aquest fet es viu "amb normalitat", perquè tots els ciutadans coneixen, dominen i son capaços d'entendre aquesta llengua.

stats