Societat 23/07/2012

Quarta víctima mortal per l'incendi de l'Empordà

És un home de 64 anys de nacionalitat francesa que es trobava ingressat en estat molt crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron

Ara
1 min

BarcelonaUn home de 64 anys de nacionalitat francesa és la quarta víctima mortal de l'incendi de l'Alt Empordà. L'home es trobava ingressat en estat molt crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Aquesta mort se suma a les tres víctimes registrades en la jornada d'aquest diumenge.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha realitzat 44 assistències sanitàries relacionades amb l'incendi. Actualment, continuen en centres sanitaris 8 pacients, 4 a l'Hospital de la Vall d'Hebron i 4 més a l'Hospital Josep Trueta de Girona. A la Unitat de Cremats de la Vall d'Hebron hi ha quatre pacients en estat greu: tres homes de 70, 56 i 36 anys, i una dona de 45 anys. Al Trueta hi ha 4 pacients ingressats, dos dels quals són a l'UCI. Es tracta d'una dona de 42 anys i una nena de 10 anys. Els altres dos pacients, una dona de 85 anys i una jove de 18 anys, estan en observació i evolucionen favorablement.

stats