SOCIETAT
Societat 09/05/2012

El 15-M recomana als manifestants que mantinguin una actitud pacífica i no portin la cara tapada

En una guia sobre les mobilitzacions, els indignats deixen clar que volen evitar la confrontació amb la policia i demana als manifestants que no es sumin als aldarulls.

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl moviment 15-M ha redactat uns pamflets amb una petita guia sobre les properes mobilitzacions, que començaran el dissabte 12, amb algunes recomanacions sobre com actuar durant la manifestació. "Tingues una actitud pacífica", diuen en aquest document, que porta el títol de 'Exercim els nostres drets i reapropiem-nos del nostre espai'.

El 15-M recomana als manifestants que no portin la cara tapada: "No tenim res de què amagar-nos", destaquen. A més, expliquen que en cas d'aldarulls ningú s'espanti, no corri i no s'hi sumi. Finalment, una consigna molt clara: "Evitem la confrontació amb la policia".

Braçalets identificatius

Els 'indignats' han preparat una iniciativa contra els nous braçalets identificatius de la policia i han decidit repartir uns distintius on hi diu: "No sóc policia, ni tampoc persona violenta. Sóc ciutadana i exerceixo el meu dret a denunciar la injustícia.

Volen que els manifestants llueixin aquests braçalets com a repulsa a les diferents tàctiques policials utilitzades a les manifestacions del 3 de maig i del 29 de març.

stats