Societat 05/05/2014

REE atura les obres de la subestació de la MAT a Santa Coloma de Gramenet

L'alcaldessa Núria Parlon s'ha reunit aquest matí amb el president de Red Eléctrica, José Folgado, que s'ha compromès a fer una proposta alternativa que acceptin els veïns i l'ajuntament

Albert Solé
1 min
Cartells en contra de les obres de la subestació de la MAT al costat del cementiri de Santa Coloma de Gramenet / MANOLO GARCÍA

BarcelonaRed Eléctrica Española (REE) atura les obres que va començar el dia de Sant Jordi a Santa Coloma de Gramenet per construir una subestació de la MAT de 400kV.

Aquesta és una decisió que ha pres el president de REE, José Folgado, després de reunir-se aquest matí amb l'alcaldessa colomenca, Núria Parlon, a Madrid. Parlon li ha explicat que té el suport de totes les administracions catalanes.

REE ha decidit aturar les obres de manera cautelar mentre redacta una proposta alternativa. En un mes aproximadament, l'ajuntament hauria de conèixer els canvis i millores que proposa REE perquè aquesta proposta sigui valorada per la Comissió Ciutadana No a la MAT, constituïda per la Plataforma per la defensa de la Serra de Marina i Can Zam, FAVGRAM i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

stats