Societat 30/07/2013

L'autor confés del foc de Mallorca: "No dormo des de llavors, estic amb antidepressius"

Segons publica el diari 'Última Hora', que va poder entrevistar-lo abans de ser detingut, hauria admès que va llençar una carretada de brases

ARA Balears
1 min
Portada del diari Última Hora, 30 de juliol del 2013

Palma"No dormo des de llavors. Estic amb antidepressius i em trobo fatal. Va ser un accident, no era conscient que hi hauria tot aquest embolic. Ho sento molt". Aquestes són les paraules d'Ignacio Gómez Heredia, detingut com a presumpte autor del gran foc de Mallorca, que aquest dimarts publica el diari 'Última Hora'. El rotatiu va poder entrevistar l'autor confés de l'incendi poca estona abans que el detingués la Guàrdia Civil.

Segons publica el diari, Gómez els va confessar que dijous havia convidat dos amics a una barbacoa a la casa familiar de la Coma Calenta d'Andratx. Van coure la carn en un carretó d'obres i l'endemà va llençar les cendres i les brases, que no estaven apagades del tot. El seu germà li va telefonar: "Em va dir que hi havia un incendi i vam intentar apagar-lo amb una mànega i cubells d'aigua, però era impossible", admet a l'entrevista.

Passarà a disposició judicial entre avui i demà

Segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil, la detenció es va produir ahir a la tarda i es preveu que passi a disposició judicial entre avui i demà. El detingut, de 44 anys, ja va declarar ahir a les dependències de la Guàrdia Civil.

stats