Consulta aquí els resultats de la selectivitat i l’oferta de nous graus del 2017

La web especialitzada Unportal analitza com han evolucionat les notes de selectivitat en cinc anys i ofereix informació completa sobre tota l'oferta de graus per al curs que ve

Aquest dijous s'han conegut els detalls de les notes de selectivitat d'enguany i els alumnes que han obtingut una puntuació més alta. Però, com han evolucionat els resultats de les proves d'accés a la universitat els darrers cinc anys?

Consulta aquí els resultats de la selectivitat i l’oferta de nous graus del 2017

La web especialitzada Unportal, amb la qual col·labora l'ARA, ha analitzat les dades i us presenta les mitjanes generals i per assignatures. A més, també podeu consultar l’oferta de nous graus del 2017 i les notes de tall del 2016.

A un pas de la universitat

Els estudiants que aspiren a accedir a la universitat tenen fins al 3 de juliol per preinscriure’s a les set universitats públiques i a la UVic-UCC. Fins a aquesta data, la preinscripció es pot modificar les vegades que es vulgui. Un cop es doni per tancada, caldrà esperar fins a l’ 11 de juliol per saber si s’ha estat admès als estudis triats.

Per poder preparar l’ingrés a la universitat amb el màxim d’informació actualitzada possible, el web Unportal posa de nou a la vostra disposició l’ oferta completa d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes –no només de les que participen en el sistema de preinscripció–, amb els nous títols del curs 2017-2018. Per facilitar la cerca de contingut, la web ofereix diferents opcions:

- Cerca per paraula: Busqueu per paraula ('mestre', per exemple) o nom de l’estudi ('educació infantil') i trieu els graus d’una demarcació concreta.

- Cerca per nota de tall : Introduïu una qualificació i veureu a quines titulacions dona accés. Fins que no es coneguin les del 2017 hi trobareu les del 2016, que us poden servir d’orientació.

- Nous graus : Consulteu la relació de noves titulacions que s’estrenen i si tenen places de primer curs.

- Resultats de la selectivitat: Trobareu les mitjanes obtingudes aquest any a cada assignatura, però també els resultats d’anys anteriors.

- Estudis de FP: Un cop hagueu accedit al portal, podeu navegar per les pàgines de Cicles Formatius de Grau Superior i Cicles Formatius de Grau Mitjà, on l’oferta per al curs vinent també ha estat actualitzada.