SOCIETAT
Societat 24/11/2011

Retards de trens de fins a mitja hora per un petit incendi entre les estacions de passeig de Gràcia i Sants

Ha calgut tallar totalment el pas de combois fins que s'ha apagat el foc

Acn
1 min

BarcelonaEl pas de trens entre les estacions de passeig de Gràcia i Sants de Barcelona ha quedat aturat durant una mitja hora aquesta tarda arran d'un petit incendi que hi ha hagut en el túnel subterrani que uneix les dues estacions, segons han informat Renfe i Adif.

Tot i que el foc s'ha donat per apagat al voltant de les sis de la tarda, amb la intervenció dels Bombers de Barcelona, els combois de la línia R2 acumulen retards de fins a 30 minuts en tots dos sentits de la marxa.

El tall també ha provocat retards similars en un tren de la línia R16, entre l'Estació de França i Tortosa, i en un de la línia R11, que anava de Barcelona a Girona. Adif ha explicat que s'està investigant l'origen del foc.

Al voltant de dos quarts de la tarda, alguns maquinistes han avisat el centre de control de trànsit ferroviari d'Adif perquè han vist fum al túnel subterrani que uneix les estacions de passeig de Gràcia i Estació de Sants de Barcelona, segons ha explicat Adif a l'ACN.

Amb un extintor, el personal de l'empresa ha pogut extingir les flames que provocaven el fum. Tot i això, el foc ha revifat i finalment ha fet falta la intervenció dels Bombers de Barcelona.

stats