Societat 24/05/2013

Rouco Varela ha fitxat vuit exorcistes, segons un portal religiós

Segons 'Religión en Libertad', el cardenal ha pres la decisió per l'augment de fidels que demanen "alliberar-se de possessions demoníaques"

Ara
1 min
Rouco Varela demana canvi en la legislació del matrimoni i l'avortament el 15/04/2013

BarcelonaEl cardenal Rouco Varela hauria nomenat vuit exorcistes davant "l'allau" de casos de possessions que s'estan produint a Madrid. La informació la publica el portal 'Religión en Libertad', i també se n'ha fet ressò 'Libertad Digital'.

Diu 'Religión en Libertad': "Sens dubte, la gran demanda que està rebent l'arxidiòcesi de Madrid dels seus fidels i de la feligresia d'altres diòcesis que no tenen exorcistes, demanant ajuda per alliberar-se de possessions demoníaques, o bé d'influències malèfiques (amarratges, màgia negra de bruixes, mal d'ull, tiradors de cartes i esoterismes diversos, incloent-hi el reiki), ha portat el cardenal Rouco Varela a nomenar, de cop, vuit exorcistes per atendre aquesta enorme allau de peticions".

Afegeix el diari religiós que l'arquebisbe de Madrid, Anonio María Rouco Varela, president de la Conferència Episcopal espanyola, "ha escollit sacerdots del seu presbiteri de recta doctrina i profunda vida espiritual que tenen com a missió enfrontar-se cara a cara amb el diable". Fonts de l'arquebisbat de Madrid han explicat a 'Religión en Libertad' que "els vuits sacerdots confirmats pel cardenal Rouco per al ministeri d'exorcismes estan en un període de formació accelerat". Els sacerdots estan coordinats per César Franco, un dels tres bisbes auxiliars de Madrid. Els nous exorcistes estan estudiant a marxes forçades el 'Ritual renovat d'exorcismes', aprovat per Joan Pau II el 1998.

'Materia' va informar recentment que l'Església espanyola fa exorcismes a malalts d'esquizofrènia.

stats