Barcelona

Una dona pareix al metro de Barcelona

Els fets han tingut lloc a l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica

ARA
1 min
TMB ha difós la imatge del petit recent nascut

BarcelonaLa Cristina anava aquest matí cap a l'Hospital del Mar perquè ja se sentia preparada per parir. Però, al baixar del metro a l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica, a la línia groga (L4), s'ha trobat indisposada i ha demanat ajuda. L'Angel, el seu nadó, ha sortit abans de poder arribar a l'hospital: ha nascut a l'estació de metro.

Els fets han tingut lloc cap a les 10.45 h. La mare ha demanat ajuda als treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que l'han acomodat al Centre de Gestió de l'estació. I, casualment, a l'estació hi havia una passatgera que s'ha identificat com a inspectora sanitària i ha assistit el part amb els treballadors de TMB. Quan els serveis d'emergències han arribat, l'Angel ja havia nascut, i mare i fill han estat traslladats a l'hospital, on estan en bon estat.

TMB ha fet pública la notícia a través de les xarxes i ha felicitat els pares, la Cristina i el Jesús, i també els treballadors Vanesa, Yolanda i Rubén per la seva actuació durant el part.

stats