Societat 08/03/2021

Serveis mínims al transport públic i retencions a Barcelona en la jornada del 8-M

Hi haurà alteracions al trànsit per les diverses manifestacions feministes

ARA
1 min
Imatge d'arxiu del metro de Barcelona.

Afectacions al trànsit aquest matí del 8 de març, sobretot en les entrades a Barcelona. A les 8 h, una concentració ha tallat la circulació durant uns minuts a l'avinguda Meridiana de la capital catalana a l'alçada del carrer Garcilaso, segons TMB. La concentració ja ha acabat i s'ha restablert la circulació de les línies de bus que circulen per aquesta via.

També hi havia retencions a la les rondes del Litoral i de Dalt, tant en sentit Llobregat com en sentit Besòs. Així mateix, hi ha trànsit molt lent per les entrades meridionals a Barcelona. Concretament, a la B-23, a l'alçada d'Esplugues de Llobregat, i a l'A-2, a Cornellà de Llobregat.

També a l'A-2, hi ha retencions a l'alçada de Pallejà. A l'AP-7, hi ha congestió al Papiol, en direcció cap al peatge de Martorell.

El transport públic a l'àrea metropolitana de Barcelona funciona amb els serveis mínims del 85% acordat la setmana passada amb motiu de la vaga feminista. Diverses línies d'autobús es veuran alterades al llarg de tota la jornada per les diverses mobilitzacions relacionades amb el 8-M.

Més enllà d'aquestes afectacions, aquest 8-M estarà marcat un any més per la vaga convocada per diversos sindicats i pels actes reivindicatius previstos en la majoria de municipis catalans.

stats