SUCCESSOS
Societat 29/06/2015

S'esfondra part d'un habitatge d'un edifici en mal estat de Lleida sense causar ferits

En l'immoble només hi vivien tres persones que han estat reallotjades

Acn
1 min

LleidaEl terra d'un habitatge de la segona planta d'un edifici del carrer Alfred Perenya, número 92, de Lleida s'ha esfondrat aquest diumenge a la nit sense causar ferits, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís quan passaven cinc minuts d'un quart d'onze de la nit.

Segons han explicat, es tracta d'un edifici molt degradat, amb dos pisos per planta, i on actualment només hi vivien tres persones, que van haver de deixar els seus habitatges i van ser reallotjades pels serveis socials de l'Ajuntament de Lleida. Els fets es van produir a la segona planta de l'immoble. Fins al lloc, s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers per ajudar-los a treure les seves pertinences.

Un dels veïns, detingut

La Guàrdia Urbana ha detingut una de les persones desallotjades de l'immoble, després d'haver sortit de l'habitatge portant a sobre 400 grams de marihuana i una bàscula. Un veí desallotjat va passar per davant dels agents amb una bossa de plàstic que feia molta olor de marihuana. En aquell moment els agents el van aturar per identificar-lo i el veí va clavar un cop al pit a un dels agents i va intentar fugir.

Acte seguit els agents el van aturar i van comprovar que dins de la bossa de mà portava unes tisores, una bàscula, una llibreta tipus agenda, monedes i bitllets, dinou bosses de plàstic transparent petites, i quatre bosses grans en les quals portava una substància de color verd, i seca, presumptament marihuana.

Després de pesar la substància, la policia va confirmar que hi havia 407,711 grams de marihuana, per això van detenir A.D., de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

stats