Societat 08/11/2011

Els caganers més famosos d'enguany

Els personatges més destacats de l'esport, la premsa rosa o els dibuixos animats es transformen en caganers a Torroella, al Baix Empordà

Acn
1 min
Shakira i Piqué podran ser presents també al pessebre / ACN

BarcelonaCaganer.com, l'empresa de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) que produeix figuretes de caganers, treu al mercat per a aquest Nadal més de quaranta noves figures que encarnaran el personatge més buscat del pessebre. Cada any, aquesta empresa s'encarrega de portar l'actualitat fins a la sorra del pessebre i presenta noves figures que responen a les notícies més importants de l'any, siguin de la premsa rosa o protagonistes de publicacions més serioses.

Algunes de les novetats pensades per als adults pensades per aquest Nadal són Shakira, Cesc Fàbregas, els Prínceps d'Anglaterra: Guillem i Kate. Tot i això, hi ha d'altres figuretes per satisfer el públic infantil. Algunes d'aquestes són Mic, Dora l'Exploradora i Astèrix i Obèlix. A més, per a aquest any, caganer.com també estrena caganers de diferents tradicions catalanes, com els castellers, els grallers, la Dansa de la Mort de Verges, el Cagatió i els Reis d'Orient. L'empresa de Torroella ofereix una varietat de 250 caganers en total. 

stats