Societat 08/09/2012

Els socialistes de Madrid adverteixen sobre les "condicions secretes" d'Eurovegas

El secretari general del PSM diu que vetllarà perquè la llei sigui igual per a tothom i diu que la carta de presentació d'Adelson és "una mentida rere l'altre"

Efe
1 min

MadridEl secretari general dels socialistes a Madrid, Tomás Gómez, ha avisat que el seu partit seguirà de prop les "condicions secretes" que hagin pactat el govern del PP d'Esperanza Aguirre i el magnat nord-americà Sheldon Adelson per aixecar Eurovegas a la comunitat perquè "la llei ha de ser igual per a tothom".

En declaracions a Efe Televisió, Gómez ha remarcat que tot el procés per acordar la ubicació d'Eurovegas a Espanya ha estat "la història d'una mentida després d'una altra mentida".

"Va començar amb dues grans mentides: que era un centre d'oci per a les famílies i que creava centenars de milers de llocs de treball, i després van haver de desmentir-ho", ha dit.

Tomás Gómez ha recordat que va ser ell mateix qui fa uns dies va desvetllar que hi havia un "acord secret" entre Adelson i Esperanza Aguirre, la qual cosa també va ser desmentit pel govern madrileny, cosa que demostra, ha dit, que l'executiu "va tornar a mentir als ciutadans".

"Aquesta és la carta de presentació d'Adelson: mentida després de mentida, i ser qui finança a l'extrema dreta a Estats Units", ha afirmat Gómez, abans d'afegir que "qui finança a l'extrema dreta a Estats Units ha triat al Govern de la Comunitat de Madrid".

Davant l'anunci de Las Vegas Sands, Gómez ha exigit al govern del PP que expliqui als ciutadans el "pacte secret" que "han estat negant", i els ha advertit que els socialistes estaran "molt vigilants", perquè "la llei ha de ser igual per a tothom en aquest país".

stats