Societat 27/04/2019

El premi extraordinari de la Grossa de Sant Jordi es ven a un estanc del Carmel de Barcelona

El número premiat, amb els 2 milions d'euros, és el 08766 amb la sèrie 02

Ara
2 min
Els responsables de l'estanc del Carmel que han repartit el premi extraordinari de la Grossa de Sant Jordi celebren la notícia

BarcelonaEl número 08766 ha estat premiat aquest dissabte en el sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Jordi, valorat en 50.000 euros per cada bitllet de cinc euros apostat. Ha caigut a Barcelona i a l'Ametlla del Vallès. A més, i per primer cop, en lloc de fer el sorteig ordinari, amb un premi de 100.000 euros per bitllet de 5 euros, aquest any s'ha ofert un premi extraordinari de dos milions d'euros per bitllet de 5 euros, que s'ha repartit a la sèrie número 2 del número premiat. Aquest bitllet premiat s'ha venut en un estanc del carrer Llobregós, al barri del Carmel de Barcelona.

També s'ha sortejat un segon reintegrament, que ha caigut en el número 5, de manera que es tornaran els cinc euros jugats a tots els números acabats en 5. En total, la Grossa de Sant Jordi d'aquest any ha tingut una tirada de 14 milions d'euros, 12 milions en paper i dos milions en línia (per internet o a través dels terminals dels punts de venda). S'han posat a la venda 80.000 números, amb 35 bitllets per número (30 de físics i cinc de virtuals, a 5 euros el bitllet).

Fins al 26 de juliol per cobrar

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies després de la data del sorteig; és a dir, fins al 26 de juliol. Tots els establiments del canal comercial de Loteria de Catalunya, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros.

Les persones que obtinguin un premi inferior a 1.000 euros també podran demanar en qualsevol dels punts de venda autoritzats una transferència directa al compte bancari, que s'haurà de fer efectiva en un termini màxim de 48 hores. Els premis a partir de 50 euros també es podran cobrar en qualsevol oficina de Caixabank.

A més, els premis de qualsevol import es podran cobrar a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via de Barcelona número 639.

Si el bitllet guanyador s'ha comprat per internet, el premi es rebrà automàticament al moneder del compte. En el cas que l'import sigui superior a 600 euros, serà al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre a la web de Loteria de Catalunya.

stats